O nama


Zašto odabrati baš Vades Centar?


Vades Centar radiona

radiona1

KOD NAS JE KUPAC KRALJ!

Doživotno jamstvo na zaštitne folije za stakloZatamnjivanje stakala

Folije su naša strast i zato uvijek nastojimo pratiti najnovije trendove i tehnologije u auto industriji kao i u proizvodnji zaštitnih folija, kako bi uvijek imali pravovremeno i optimalno riješenje za eliminaciju problema koji Vam mogu pokvariti užitak vožnje u vašem limenom ljepotanu.

Bilo da se radi o zaštiti vaše kože ili unutrašnjosti vozila od štetnog UV-zračenja, zaštiti od napornog i za vožnju opasnog dnevnog i noćnog blještanja, zaštiti od osjećaja da se vozite u pećnici a ne u autu…mi uvijek imamo kvalitetno riješenje – ASgard zaštitne folije za sve vrste vozila.

Isto vrijedi i za zaštitu vaših vrijednosti koje ostavljate u vozilu od znatiželjnih pogleda i krađe kao i za zaštitu od ozljeda kada dođe do pucanja stakla.

Da li ste ikada razmišljali koliko je opasno kada se komadić stakla nađe u vašem oku ili oku vašeg djeteta?

I sve Vam to pružamo uz doživotnu garanciju na rad i upotrijebljene materijale kako niti u jednom trenutku ne bi morali razmišljati koliko je sigurna Vaša investicija.

U Vades Centru nema srednje kvalitete

U svijetu automobila, Vi kao njihovi vlasnici naša ste božanstva, a mi smo vaši vjerni podanici koji će učiniti sve kako bi Vi mogli uživati u onome što je najbitnije …a to je vožnja!

Uz lagane taktove glazbe, opuštajuća i neopterećena brigama vožnja bi trebala biti niz trenutaka u kojem prikupljamo energiju za zadatke i probleme sa kojima se susrećemo kada stignemo na cilj.

Vožnja bi trebala biti niz trenutaka u kojima ste svjesni da Vi i vaša obitelj ali i vaše vozilo uživate potpunu zaštitu u baš svakom od tih trenutaka. Na žalost, bolno smo svjesni istine da to uglavnom i nije tako!

Izmučeni gužvom, okupani u znoju uzrokovanom visokim temperaturama u vozilu, ispečeni od štetnih i opasnih UV-zraka koje prolaze kroz staklo, očiju izgorenih od blještanja sunca….umorni i nervozni na cilj stižemo potpuno nesposobni da se suočimo sa riješavanjem obaveza.

I zato je naša misija da učinimo sve što je u našoj moći kako bi Vas na cilj doveli svježe, odmorne, vesele i spremne za nove izazove, bilo da se radi o poslu ili o igri sa vašim najmilijima.
I da onog trenutka kada zatvorite vrata svog vozila budete svjesni da je on baš Vaš i jedinstven na parkiralištu sa stotinama drugih vozila, ne samo po boji nego i po osobnosti.

NAŠI RADOVI

Ovisno o Vašem interesu pogledajte naše galerije u kojima se nalaze samo neki od naših radova…


Flickr galerija radova


Copyright 2013 Vades Centar Zagreb | All Rights Reserved | Vades Centar